Matyt, kažkas paleido antį esą „Tele2“ užsimojo įsigyti „Bitę“, o gal net ir atvirkščiai. Pats nemačiau tokios informacijos, greitai nepavyko jos aptikti ir didžiosiose naujienų svetainėse, tačiau šeštadienį gavau štai tokį „Bitė Lietuva“ atstovaujančios viešųjų ryšių kompanijos „Integrity PR“ komentarą:

Atsižvelgdama į keletą publikacijų, pasirodžiusių žiniasklaidoje, telekomunikacijų bendrovės „Bitė Lietuva“ akcininkė „Mid Europa Partners“ praneša, kad nevykdo jokių derybų apie „Bitės Lietuvos“ pardavimą „Tele 2” ar bet kuriai kitai bendrovei, taip pat nesidera dėl „Tele2” įsigijimo.

Gali būti, kad aukščiau paminėtomis publikacijomis siekiama nukreipti dėmesį nuo sėkmingai Lietuvos gyventojams pristatytų naujų planų su nemokamu naršymu populiariausiame Lietuvoje socialiniame tinkle „Facebook“ bei „Bitės Lietuvos“ diegiamo aukštos kokybės ir šviesolaidžiui artimu greičiu pasižyminčio 4G+ tinklo.

Įdomios povandeninės srovės sukasi mobiliojo ryšio rinkoje. Gal kas nors patys matėte ar girdėjote šį ar kitokį gandą apie ryšių operatorių reikalus? 🙂